shutterstock 565405594

Dansk ishockeystjerne stopper karrieren

Ishockeyaug. 04 2023, 14:59
Den danske ishockeyspiller har besluttet at indstille sin karriere, efter at have pådraget sig flere alvorlige hjernerystelser.
I en pressemeddelelse skriver ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks, at de siger farvel til Jesper Jensen. Han har nemlig truffet en beslutning om at indstille sin karriere.
"Lige siden Jesper blev ramt af sin seneste hjernerystelse, har vi haft løbende dialog med ham. Indtil det sidste, har begge parter håbet, at Jesper kunne genoptage sin karriere, ved siden af sit nye job som assistenttræner for U 16 landsholdet," siger Frederikshavn White Hawks' sportschef Kasper Kristensen.
Han pådrog sig den seneste hjernerystelse den 13. januar i år. Det skete i en kamp mod Herning, og han har ikke været på isen siden da.
Gennem sin karriere har han blandt andet spillet mere end 200 kampe for det danske landshold. Det har bragt ham til flere VM-slutrunder samt OL i Beijing.
På trods af de alvorlige hjernerystelser, havde både Frederikshavn White Hawks og Jesper Jensen håbet, at et comeback ville være muligt. Det har nu vist sig, at det ikke kan blive en realitet.
"Vi er ærgerlige over, at hans exit bliver på grund af en skade, men det helbredsmæssige vægter trods alt højere, og vi glæder os over, at Jesper stadig er en del af ishockeyen, både i Frederikshavn, og på landsholdsplan," siger Kasper Kristensen.
Selvom han kommer til at sige farvel til sin karriere som ishockeyspiller, betyder det ikke, at han er færdig i Frederikshavn White Hawks. Derimod kommer han til at sætte som en del af klubbens bestyrelse.
Jesper Jensen har været en vigtig spiller for Frederikshavn White Hawks gennem flere år. Han vil derfor blive hyldet, når klubben tager hul på den kommende sæson af Metal Ligaen.
Mest læste