slagsmaal ishockey

Dramatisk kvindeslåskamp under VM i ishockey går viralt

Ishockeymaj 03 2023, 7:22
Et stort slagsmål brød ud under VM i ishockey for kvinder, da Bulgarien og Rumænien mødte hinanden.
Da Bulgarien og Rumænien tørnede sammen ved VM i ishockey, blev der ikke blot spillet ishockey - der blev også udvekslet en del slag. Det er ikke usædvanligt for ishockey, men alligevel ses det sjældent i dette omfang.
Ifølge mediet Hockey Worldwide gik det så voldsomt til, at dommerne måtte uddele i alt 554 strafminutter.
En video af den voldsomme episode er blevet delt på Twitter, hvor man i starten ser en bulgarsk og en rumænsk spiller, der kæmper i yderkanten af banen.
Det ligner, at den rumænske spiller vælter den bulgarske spiller, hvilket førte til en regulær boksekamp og at den rumænske spiller også faldt til isen.
Da begge kvinder havde ramt isen, gik det pludselig vildt for sig, da to bulgarske spillere tacklede rumæneren - og efterfølgende udviklede det sig til et sandt kaos på banen.
Til sidst var en stor flok af både rumænske og bulgarske spillere del af et større slagsmål. Der blev uddelt slag fra begge hold og spillerne på bænkene endte også med at deltage i slåskampen.
Den rumænske målmand besluttede sig også for at melde sig ind i kampen. Cirka 27 sekunder inde i videoen kan man se, at hun slår en modstander, der befinder sig ovenpå en holdkammerat.
Målmanden nægtede dog at holde sig væk, og fortsatte derfor med at slå modstanderen. En dommer forsøgte at få hende væk, men det lykkedes ikke.
Ifølge Hockey Worldwide blev i alt 19 spillere straffet. Derudover blev der også udstedt en 20-minutters straf til Rumænien.
Mest læste