adam ishockey

Politi om Adam Johnsons død: Det kommer til at tage tid

Ishockeynov. 01 2023, 18:07
Nottingham Panthers-spilleren Adam Johnson pådrog sig en alvorlig skade under en kamp lørdag, hvilket har kostet ham livet.
Politiet er gået ind i sagen om Nottingham Panthers-spilleren Adam Johnsons død. De har dog meldt ud, at det 'sandsynligvis vil tage noget tid' at efterforske den amerikanske ishockeyspillers død.
Han pådrog sig lørdag aften en fatal skade på halsen i en kamp i Utilita Arena i Sheffield. Det skete, da han kom i kontakt med en skøjte, som Sheffield Steelers-spilleren Matt Petgrave bar.
Den 29-årige ishockeyspiller blev naturligvis kørt på hospitalet med stor hast. Da han kom frem til hospitalet, var der dog ikke noget at gøre. Ifølge BBC blev han derfor erklæret død.
Panthers har inviteret folk til at deltage i en mindebegivenhed på deres hjemmebane på lørdag. South Yorkshire Police har meddelt, at de har set nærmere på optagelser af hændelsen.
"Siden lørdag har detektiver udført en række undersøgelser, herunder gennemgang af optagelser, talt med vidner og søgt råd og støtte fra højt specialiserede eksperter for at forstå omstændighederne omkring det, der skete," lyder det.
"Vi har også arbejdet tæt sammen med sundheds- og sikkerhedsafdelingen i Sheffield City Council, som støtter vores efterforskning. Som med alle uventede og pludselige dødsfald er det normal praksis for politiet at undersøge omstændighederne fuldt ud og give vores resultater til HM Coroner."
"Vores betjente har forladt stedet. Men på grund af den komplekse karakter af denne tragiske og hidtil usete hændelse, er det sandsynligt, at den bredere efterforskning vil tage noget tid."
"Vi fortsætter med at opfordre offentligheden til at undgå spekulation, herunder på sociale medier, mens vi fortsætter vores forespørgsler og vil give opdateringer, når det er relevant."
Mest læste