roedovre mighty bulls

Rødovre Mighty Bulls i økonomisk kaos: Reddet på målstregen

Ishockeyokt. 10 2023, 10:54
Ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls er hårdt ramt på økonomien, men er nu blevet reddet på målstregen.
Rødovre Mighty Bulls er løbet ind i en økonomisk krise, som de dog har formået at afblæse for en stund. På sin hjemmeside skriver klubben nemlig, at det er lykkedes dem at indsamle 619.000 kroner.
Det store kaos har allerede fået konsekvenser, da det blandt andet har resulteret i en fyring af direktør Morten Nielsen.
Desuden er det tidligere blevet meldt ud, at klubben skulle bruge 500.000 kroner inden udgangen af oktober. Kunne de ikke finde disse penge, ville de risikere at gå konkurs.
Heldigvis er det nu lykkedes for klubben at finde de penge, de skal bruge for at undgå en konkurs på kort sigt. Det betyder dog ikke, at problemerne er helt ovre. Derimod er der fortsat behov for yderligere to millioner kroner i nærmeste fremtid.
Ifølge B.T. delte klubben fredag et opslag på Facebook, hvor de bad deres tilhængere og sponsorer om en hjælpende hånd. Det har vist sig at være et godt træk, da det siden da er væltet ind med støtte til klubben.
"Selvom vi stadig har et godt stykke vej til målet på de 2,5 millioner kroner, er vi overbeviste om, at så længe vi står sammen, skal vi nok klare os igennem denne udfordrende periode. Det er fortsat afgørende for klubbens langsigtede overlevelse, at vi modtager støtte fra alle, uanset størrelsen på bidraget. Vi byder alle bidrag varmt velkommen, hvad enten de er store eller små," skriver klubben på sin hjemmeside.
Blandt andet har de fået en donation på 10.000 kr. fra ligarivalerne Aalborg Pirates, der også selv har været i økonomiske vanskeligheder. Derfor har de valgt at støtte op i denne forbindelse.
Desuden kom de også med donationen for at bevare i ni hold i Metal Ligaen. Var der i stedet kun otte hold i ligaen, ville alle hold automatisk kvalificere sig til slutspillet.
Mest læste