graham

Tragedie: Sheffield Steelers bekræfter dødsfaldet af 20-årigt stortalent

Ishockeyjun. 27 2023, 9:33
Det professionelle ishockeyhold Sheffield Steelers er blevet ramt af en stor tragedie. Holdet har nemlig måtte tage afsked med den kun 20-årige Alex Graham.
I en alder af kun 20 år, er ishockeyspiller Alex Graham gået bort. Dette er blevet bekræftet af hans hold, Sheffield Steelers, ifølge Daily Mail.
Det unge talent fik sin fuldtidskontrakt hos Steelers i maj. Han blev tilbudt kontrakten, da Elite Ice Hockey-holdet så ham som en del af deres fremtidige hold.
Graham var nemlig blevet spået til at være en af de helt store stjerner i fremtiden. Cheftræner Aaron Fox gav i maj også udtryk for, at han mente, at han havde en lovende karriere foran sig.
Mandag blev det bekræftet, at den kun 20-årige ishockeyspiller er gået bort i weekenden. Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om hans dødsårsag.
I forbindelse med bekræftelsen af hans død, har holdet bedt om, at hans familie får 'tid og plads' til at håndtere den store sorg.
"The Steelers er knuste over at fortælle, at Alex Graham desværre døde i weekenden," skriver ishockeyklubben i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.
"Alle i klubben er knuste over nyheden og ønsker at give vores tanker og kondolencer videre til Alexs familie, venner og holdkammerater."
"Det ville blive værdsat, hvis Alex' familie i de kommende dage kunne få tid og plads til at bearbejde den enorme sorg i denne tragiske situation."
"20-årige Graham havde for nylig underskrevet sin første professionelle kontrakt med Steelers, efter at have spillet 81 kampe siden sin debut i 2019. Han blev betragtet som et fremragende talent, der var ved at sætte sit præg på det professionelle spil."
"Klubben vil ikke kommentere yderligere på nuværende tidspunkt."
Mest læste