taget for kokain

Norsk stjerne i alvorlige problemer: Testet positiv for kokain

Kampsportapr. 20 2023, 13:29
Hvad der blot skulle have været en festlig aften, er endt med at blive et sandt mareridt for den 20-årige Kristian Storsul Borgen.
I starten af marts fik Kristian Storsul Borgen etableret sit navn på den store scene, da han vandt Bulgarien Open.
Nu har det dog vist sig, at han er et godt bevis på ordsproget 'højt at flyve, dybt at falde'. Den norske taekwondo-udøver er nemlig havnet i store problemer efter stævnet.
Som det kutyme ved disse stævner, skulle udøveren aflevere en dopingprøve - og i Borgens tilfælde har den vist sig at være positiv, da den har vist spor af kokain.
Det oplyser Norges Kampsportsforbund ifølge Dagbladet i en pressemeddelelse.
I denne pressemeddelelse erkender Borgen, at han har indtaget stoffet i forbindelse med en fest.
"Ved siden af sporten har jeg haft et hårdt år. Jeg har truffet nogle dumme valg og udforsket grænserne lidt for meget. Det har ført til, at jeg har taget det stof, jeg testede positiv for, i fest-sammenhæng," siger han.
Den 20-årige Borgen var samlet med det norske landshold i Spanien, da han fik nyheden om den positive dopingprøve. Dette medførte, at han blev suspenderet øjeblikkeligt, og derfor også sendt hjem fra landsholdssamlingen.
I pressemeddelelsen undskylder han også overfor sine holdkammerater, landsholdet og forbundet samt andre, der har støttet ham.
Norges Kampsportsforbund udtaler, at de tager afstand fra det, men at de vil gøre, hvad de kan for at hjælpe og støtte det unge talent.
"Vores fokus er nu på at passe på atleterne på landsholdet og ikke mindst Storsul Borgen, der oplever en livskrise. Alle atleterne tilbydes hjælp til at håndtere situationen," siger generalsekretær Kim Eilertsen.
Mest læste