Landsholdsstjerne deler glædelig nyhed

Foto: Michael Regan - FIFA/FIFA via Getty Images

Den danske landsholdsspiller har god grund til at glæde sig for tiden. Han skal nemlig være far til sit første barn.

Victor Nelsson, der har været en fast del af det danske landshold i de seneste år, kan se frem til snart at skulle indtage en ny rolle i sit liv. Han skal nemlig være far.

Det afslører både han og hans kæreste Sofie Bach i et opslag, der er blevet delt på begge deres profiler på det sociale medie Instagram.

Her har parret delt et billede, der viser et par små sutsko til deres kommende barn. De har ikke skrevet nogen tekst til billedet, men de fleste har fanget, at billedet handler om at vise, at de skal være forældre.

Derfor er kommentarsporet også fyldt med folk, der ønsker dem tillykke med, at de skal være forældre. En stor del af de lykønskninger, der er havnet i kommentarfeltet, kommer dog fra tyrkiske fodboldfans.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sofie B. Christiansen (@_sofie_bach)

Det skyldes, at Victor Nelsson til dagligt spiller i den tyrkiske klub Galatasaray, hvor der er mange fans, der er vilde med ham. Og det er da med god grund, da han har været med til at sikre, at de i skrivende stund topper ligaen.

Den i dag 24-årige Nelsson og Sofie Bach har dannet par i syv år. Han mødte hende, da han i sin tid spillede i FC Nordsjælland, men i dag bor parret sammen i Istanbul i Tyrkiet, der er hjemby for Galatasaray.

Skulle de have et ønske om at vende hjem én dag, har de allerede sikret en mulighed for dette, da Nelsson i februar brugte syv millioner kroner på at købe en lejlighed på Frederiksberg.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024