van ness fejring

Drafted til NFL på live-tv: Men kæresten og faderen stjæler opmærksomheden

NFLapr. 29 2023, 13:22
Lukas Van Ness' far, Jason, endte med at løbe med opmærksomheden, da hans søn blev drafted til NFL.
Når man spiller amerikansk fodbold, er der ikke meget, der kan måle sig med at blive drafted til NFL, som er det ypperste niveau, man kan spille på.
Derfor var der også stor fejring at spore, da Lukas Van Ness blev drafted af Green Pay Packers. Til trods for, at det var stort, var det dog ikke det, der endte med at få mest opmærksomhed.
lukas van ness
Foto: Getty Images
Derimod var det under hans families fejring, som blev vist på live-tv, at mange opdagede noget, der endte med at få en del opmærksomhed. Det skriver The Sun.
Da det blev afsløret, at Van Ness var blevet drafted af Packers, kunne man se hans far, Jason, give et kram til sønnens kæreste, Frankie.
Hvad der dog fik mange til at spærre øjnene op, og hvad der senere er gået viralt, er det faktum, at han to gange klappede den 21-årige Frankie på bagdelen.
Frankie, hvis far Frank også spillede for Packers tilbage i 1996, så ikke ud til at reagere på hændelsen.
Efterfølgende har hun delt et billede af sig selv, hvor hun er iført en Packers-kasket, mens hun krammer 21-årige Lukas Van Ness.
"Go Pack Go," skrev hun til billedet.
Lukas kan ende med at skulle spille mod sin kæreste bror i NFL, da den 24-årige Cole Kmet, der har spillet for Chicago Bears siden 2020.
"Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre resultat. Jeg er så glad for at være en del af Packers. Jeg kan ikke vente med at bære den grønne trøje," lød det fra Van Ness, efter han var blevet drafted.
Mest læste