gettyimages 1175986851

Tidligere NFL-spiller er død: Blev kun 31 år

NFLapr. 19 2023, 13:13
NFL-miljøet i USA er blevet ramt af et tragisk dødsfald, da den tidligere spiller Chris Smith er gået bort.
Chris Smith, der tidligere har spillet i NFL, er pludselig gået bort. Han blev kun 31 år, og efterlader sig tre børn.
Det skriver Salisbury Post, der også kan fortælle, at der endnu ikke er kommet noget frem om, hvad der er årsagen til, at den tidligere NFL-spiller har mistet livet.
I perioden fra 2014 til 2021 spillede han for en række forskellige hold i NFL, da han både nåede forbi Jacksonville Jaguars, Cincinnati Bengals og Cleveland Browns.
Selvom han ikke var en del af NFL til sidst i sin karriere, var han ikke stoppet med at spille amerikansk fodbold.
I stedet var han skiftet til XFL, som er en mindre liga i USA, hvor han spillede for Seattle Sea Dragons og arbejdede for at sikre sig et comeback til NFL.
Smith har skabt en lang række venner i løbet af sin karriere, hvorfor der er mange, der er i stor sorg, efter det er kommet frem, at han er gået bort.
Ligeledes har det ført til, at der er flere, der har sendt kondolencer og pæne ord i retning af både Smith og hans efterlade.
"Chris var en bedre person end spiller. Det indtryk, han har efterladt, vil altid blive husket," skriver hans tidligere high school West Rowan på Twitter.
"Hvil i paradis, Chris Smith. En helt i hjembyen og en bror for alle. Så venlig en sjæl. Dette er hjerteskærende," skriver Cleveland Brown-spilleren David Njoku, der også er i sorg.
Mest læste