gettyimages 896661020

Tidligere NFL-stjerne død i drukningsulykke

NFLjun. 28 2023, 9:34
Den tidligere NFL-spiller er gået bort i en tragisk ulykke. Han blev kun 35 år gammel.
Den tidligere Michigan- og Arkansas-quarterback Ryan Mallet har mistet livet i en drukneulykke. Den tragiske ulykke fandt sted i Florida tirsdag, lyder det fra Deltaplex News i Pine Bluff, Ark. Han blev kun 35 år gammel.
Ifølge mediet blev han transporteret fra en strand til et hospital. Her blev det konstateret, at der ikke var noget at gøre for at redde hans liv. Derfor blev han erklæret død kort efter ankomsten.
Mallett fik hul på sin karriere indenfor amerikansk fodbold i Michigan, hvor han tilbragte sit første år som backup for Chad Henne. Efter sæonen skiftede han til Arkansas, hvor han fik mere spilletid. Her startede han inde i 26 kampe i 2009 og 2010.
I sin tid hos Razorbacks formåede han at kaste over 3.600 yards i hver sæson. Desuden bidrog han også med 62 touchdowns mod blot 19 interceptions.
Han var en del af to bowl-kampe for Arkansas, da han deltog i en Liberty Bowl-sejr over East Carolina. Desuden spillede han med i en Sugar Bowl-kamp mod Ohio State, som de endte med at tabe.
I 2011 blev han draftet af Patriots i tredje runde, men han nåede kun at spille fire kampe på tværs af to sæsoner, inden han blev byttet til Texans.
I sin tid hos hhv. New England, Houston og Ravens blev det til 21 NFL-kampe med otte kampe fra start i NFL. Han leverede afleveringer til ni touchdowns og ti interceptions, inden han valgte at trække sig tilbage.
Efter sin karriere som spiller, begyndte han som træner. Han lagde ud med at blive assistenttræner på Mountain Home High School i Arkansas. I 2022 blev han udnævnt til træner for White Hall High School i Arkansas.
Mest læste