shutterstock 205708939

To NFL-stjerner båret fra banen med alvorlige nakkeskader

NFLaug. 18 2023, 15:36
Amerikansk fodbold kan være en rigtig farlig sport. Det fandt to Philadelphia Eagles-spillere ud af torsdag i denne uge.
Efter at have pådraget sig nakkeskader i en venskabskamp, måtte to Philadelphia Eagles-spillere lægges på en båre og køres fra banen.
Ifølge Yahoo Sports har Eagles efterfølgende meldt ud om situationen. I denne forbindelse har NFL-holdet bekræftet, at begge spillere kan bevæge hele kroppen.
Tyrie Cleveland var den første spiller, der måtte have hjælp til at forlade banen. Det skete efter, at han var faldet og landet på nakke- eller skulderområdet.
Spillere fra både Eagles og Cleveland Browns, som de spillede mod, omringede Cleveland. Kort tid efter blev han båret ud fra banen, så han kunne få behandling efter sit voldsomme fejl.
"WR Tyrie Cleveland er ude med en nakkeskade. Han har bevægelse i alle dele af kroppen," har holdet skrevet på det sociale medie X.
Senere i samme kamp måtte Eagles hjælpe endnu en af deres spiller væk fra banen. Denne gang var der tale om Moro Ojomo, der måtte køres ud fra banen.
Grunden til dette var, at han pådrog sig, hvad holdet efterfølgende har beskrevet som en nakkeskade. De er dog ikke gået dybere ind i, hvad dette konkret dækker over.
Da han fik hjælp til at forlade banen, havde han heldigvis energi til at løfte sin tommelfinger, for at signalere, at han var okay. Holdet har efter kampen meddelte, at han kan bevæge hele kroppen.
Mest læste