Philadelphia Eagles sikrer Super Bowl-revanche mod Kansas City Chiefs

Foto: Scott Winters/Icon Sportswire via Getty Images

Philadelphia Eagles har vundet deres første møde med Kansas City Chiefs, efter at have tabt i seneste Super Bowl.

Philadelphia Eagles har formået at holde liv i deres gode stime. I den tiende kamp i denne sæson, lykkedes det dem at sikre deres niende sejr. Og det var endda i en kamp mod de regerende Super Bowl-mestre Kansas City Chiefs.

Her var det især quarterback Jalen Hurts, der kom i fokus, da han stod for at score det afgørende touchdown. Dermed gjorde han det til 21-17 i sidste quarter, hvilket også var, hvad kampen endte. Derfor kunne Eagles-holdet juble over den flotte sejr derefter.

Mahomes og Chiefs havde ellers tid nok til at tage kontrol over kampen igen, men de fik ikke scoret. Derfor har der igen været kritik af holdets wide-receviere, da deres kvalitet ikke har været optimal i denne sæson.

Marquez Valdes-Scantling havde muligheden for at bringe Chiefs tilbage i kampen. Det mislykkedes han dog med, da han ikke kunne holde på en bold med få minutter tilbage af opgøret.

Det var i høj grad Eagles’ løb, der var imponerende under kampen mod Chiefs. Blandt andet blev der scoret imponerende touchdowns af D’Andre Swift. Dertil blev der også scoret to stk. af quarterback Hurts.

Chiefs-træner Andy Reid var naturligvis ikke glad efter kampen, da det er første gang, at han som træner i Kansas City har tabt til Eagles. Ikke desto mindre fører de fortsat komfortabelt i AFC West med en score på 7-3

Eagles og træner Nick Sirianni forbedrer deres score til 9-1. Det betyder ikke blot, at de er i toppen af ​​NFC East, men også af hele ligaen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024