Alma Rune kan stadig ikke forstå det: ‘Han er stadig den samme’

Foto: John Berry/Getty Images

Alma Rune, der er storesøster til tennisstjernen Holger Rune, har svært ved at forstå hans massive succes.

For Alma Rune er det en meget surrealistisk oplevelse at se sin lillebror deltage i nogle af de største tennisturneringer i verden. Efterfølgende er der endda hundredvis af børn og unge, der står i kø for at få en autograf.

Det kan være svært for hende helt at forstå, da Holger Rune stadig bare er den ‘irriterende lillebror’ i hendes øjne.

I løbet af det seneste år, er Holger Rune blevet en verdensstjerne. Han ligger nummer seks på verdensranglisten, og er populær blandt de mange tennisfans. Og hans storesøster synes, at det er ‘vildt’ at være vidne til det.

“Det er vildt at se ham sådan her, selv om jeg har været med på hele vejen og har set udviklingen gradvist. For mig er det stadig vildt, at der står så mange i kø for at få Holgers autograf,” siger hun til B.T. i Paris.

Selvom han på rekordtid er blevet kendt i hele verden, har det ikke smittet af på hans personlighed. Ifølge Alma Rune er han stadig den samme person, som han altid har været.

“Han er den stadig den samme Holger og bror, som han altid har været. Det er han 100 procent. Han kommer ikke gående som en eller anden Hollywood-stjerne, når vi ses,” fortæller hun.

Alma Rune understreger også, at han stadig er ‘lige så irriterende’, som han tidligere har været. Det er derfor ikke noget, der har ændret sig, selvom han nu ligger nummer seks i verden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024