cheerleader billede

Cheerleader-foto mødte stor kritik: Nu er det slettet

Amerikansk fodbolddec. 22 2023, 13:43
Det skulle blot have været et billede, der skulle hylde holdets sammenhold. Men det endte med at skabe splid, og nu er det blevet slettet.
Træner Tim Beck var rejst til Hawaii med det amerikanske fodboldhold fra Coastal Carolina University. Her besluttede han sig for at få taget et billede på en af de berømte strande.
Den 57-årige træner stod arm i arm med maskotten, mens de unge kvinder stod på hver sin side af ham. Derefter blev billedet delt på de sociale medier, hvor det hurtigt fik en del opmærksomhed.
Billedet er dog ikke længere at finde, hvor det oprindeligt blev delt. Det skyldes, at Beck selv har valgt at slette det. Det har han, selvom dansetruppen faktisk kom med en positiv feedback på billedet: "Fedt vi stødte på dig på stranden i dag. Tak for billedet."
Det er dog langt fra alle, der har haft et positivt syn på billedet. Tværtimod har flere andre reageret negativt på det.
Hovedparten af dem, der har reageret negativt, har påpeget det faktum, at den 57-årige træner står sammen med de unge kvinder kun iført badetøj.
"Det var min beslutning at dele billedet. Vi er her som gruppe, og dansetruppen er en vigtig del af det," har Beck efterfølgende skrevet på sociale medier ifølge B.T.
"Som cheftræner for football-holdet er jeg ansvarlig for alle dele omkring vores program. Der blev taget en beslutning om at fjerne billedet igen, fordi det distraherede vores fokus og forberedelse til kampen lørdag."
Til slut sender han også en tak til alle omkring holdet. Desuden bruger han også sit opslag til at understrege, at de ser frem til kampen mod San Jose State.
Mest læste