kristoffer rasmussen

Danske mestre i sorg: Blev kun 32 år

Amerikansk fodbolddec. 15 2023, 10:50
I en alder af kun 32 år har en markant skikkelse i amerikansk fodbold i Danmark mistet livet.
Kristoffer Green Niemann-Rasmussen har mistet livet i en alder af kun 32 år. Det skete, da han på sin arbejdsplads blev ramt af en bristet hovedkranspulsåre.
Det skriver hans hold, Copenhagen Towers på Facebook ifølge Sjællandske Medier.
"Det er med stor sorg, at vi må meddele, at en af de helt store Towers-spillere desværre ikke er blandt os mere," skriver holdet.
På Facebook har hans efterladte hustru også delt et opslag. Her skriver hun, at den tragiske hændelse fandt sted den 30. november, mens han var på arbejde,
I opslaget fra Copenhagen Towers bliver det beskrevet, at Kristoffer Green Niemann-Rasmussens liv ikke stod til at redde. Derimod døde han på stedet.
Han har været en markant skikkelse hos Copenhagen Towers, som det seneste årti har været meget dominerende i amerikansk fodbold i Danmark. Han er blevet dansk mester med holdet intet mindre end syv gange siden 2013.
Han spillede som offensive lineman på holdet, hvorfor han var en del af holdet, der havde til opgave at beskytte quarterbacken i angrebet.
"Kristoffer har igennem mange år betydet rigtig meget for Towers – ikke mindst hans medspillere, som altid kunne regne med, at Green havde deres ryg. Han var højt elsket af holdkammeraterne, og en grundpille i den succes Towers har haft de sidste 10 år," skriver Copenhagen Towers.
Desuden skriver holdet også, at de naturligvis sender tanker og kondolencer til hans familie og øvrige efterladte.
Kristoffer Green Niemann-Rasmussen blev begravet 13. december. Frem til sin død bode han i Nærum ved sin død. Han efterlader sig en hustru og tre børn.
Mest læste