Aneke Rune dybt rørt: ‘Giver enhver tårer i øjnene’

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Holger Rune jagtede sin første Grand Slam-titel ved French Open, men blev onsdag slået ud i kvartfinalen af Casper Ruud.

For andet år i træk var det kvartfinalen, der blev Holger Runes endestation ved French Open. Ikke nok med det, så tabte han også til Casper Ruud for andet år i træk.

Dermed fik han sat punktum for en grussæson, hvor det hele ellers havde bygget op til, at han skulle hive et stort resultat med hjem fra Paris.

Af denne grund var det også en trist 20-årig mand, der onsdag aften lagde sig i sengen. Det har hans mor og manager, Aneke Rune, afsløret over for B.T. dagen efter.

“Holger var ked af, at han aldrig fandt sit niveau. Altså, at han ikke kom til at spille det tennis, som han gjorde i Monte Carlo, München og Rom. Vi så ham kun glimtvis med sit spil,” sagde hun.

Selvom det endte med et tidligere exit, end han havde håbet på, var hans mor alligevel rigtig stol af ham. Det var hun især, fordi han beviste, at han er en stor fighter.

“Til gengæld så vi Holgers fighterhjerte i alle kampe, som kan give enhver gåsehud og tårer i øjnene. For hold kæft, den dreng efterlader alt på banen. Det er så smukt, imponerende og rørende. Han kommer stærkt tilbage,” lød det.

I kampen mod Casper Ruud fik Holger Rune en rigtig dårlig start. Det endte med, at han kun vandt i alt tre partier i de første to sæt. Kampen strakte sig over fire sæt, hvor cifrene var som følgende: 1-6, 2-6, 6-3, 3-6.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024