gettyimages 1523259087

Rasende Viktor Axelsen risikerer kæmpebøde: 'Er det fair?'

Badmintonjul. 16 2023, 11:17
Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen står overfor en stor bøde, hvilket han slet ikke er tilfreds med.
Selvom han har haft god succes på badmintonbanen på det seneste, er ikke alt fryd og gammen hos Viktor Axelsen.
Det har han åbent fortalt om i et nyt opslag på Twitter.
Her afslører han, at han af det internationale badmintonforbund, BWF, er blevet idømt en bøde på 5.000 dollars. Det er svarende til omtrent 33.000 kroner.
Bøden står han til at blive idømt, fordi han ikke mødte op til Singapore Open. I opslaget fortæller han, at det ikke er uden grund, at han blev væk fra turneringen i Singapore.
"BWF vil give mig en bøde på 5.000 dollars for ikke at dukke op til Singapore Open i to dage, mens jeg genoptrænede min muskelbelastning for at blive klar til Indonesia Open," skriver han i sit opslag, og fortsætter:
"Med flybilletter, hotel og fly t/r, så kommer vi tæt på 5.000 dollars. Kombineret med at jeg så ikke kan lave min genoptræning og træning for at blive klar til deres turnering."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Selvom det kan vise sig at blive en dyr prioritering fra Axelsen, kan han glæde sig over sit flotte comeback. Han endte nemlig med at vinde Super 1000-turneringen Indonesia Open, der er på niveau med All England.
I finalen stod han overfor indoneseren Anthony Ginting, der er verdens nummer to. På trods af, at det var verdens næstbedste badmintonspiller, han stod overfor, vandt han ganske overlegent.
Danskeren skulle kun bruge to sæt til at besejre Ginting med 21-14, 21-13. Dermed kunne han glæde sig over at have vundet den store turnering for tredje år i træk.
Dog har han ikke fået pengene for turneringssejren endnu, hvilket han også udviser sin utilfredshed med i opslaget.
Mest læste