gettyimages 1252008188

Basketstjerne nægter at spille i udlandet efter russisk mareridt

Basketapr. 28 2023, 16:11
Stjernen, der blev kendt i hele verden, da hun blev sendt bag tremmer i Rusland, nægter at rejse til udlandet.
I december sidste år blev Brittney Griner hentet hjem til USA, efter hun blev sendt bag tremmer i et russisk fængsel. Her nåede hun at befinde sig i knap ti måneder.
Torsdag udtalte hun sig for første gang, og her slog hun blandt andet fast, at hun er færdig med at spille basketball i en udenlandsk klub.
Hun udtalte sig også om flere ting, da hun torsdag holdt et pressemøde i Phoenix, men det var dét, der var det primære budskab fra den 32-årig stjerne.
Pressemødet blev afholdt, så hun kunne udtale sig til pressen for første gang siden sin hjemkomst til USA sidste år.
"Jeg vil aldrig rejse til udlandet for at spille igen, medmindre det er for at repræsentere mit land til OL," lød det fra Brittney Griner ifølge Los Angeles Times.
Griner blev kendt i hele verden, da hun den 17. februar sidste år blev stoppet i en lufthavn i Moskva. Her viste det sig, at hun havde en cannabisolie med i sin bagage, hvilket resulterede i, at hun blev sendt bag tremmer.
Det var dog ikke en dom på et par måneder, som det sandsynligvis havde været tilfældet i andre lande. Derimod blev hun idømt ni års fængsel i Rusland.
I december 2022 blev der endelig sat en stopper for hendes mareridt, da hun blev hentet hjem til USA.
Det var dog ikke gratis for USA at Griner hjem, da det skete i forbindelse med en fangeudveksling med Rusland. Til gengæld for at lade Griner gå fri, fik det russiske styre løsladt våbenhandleren Viktor Bout.
Mest læste