gettyimages 1417540208

Sjovt billede af Kevin Hart og kvindelig basketstjerne går viralt

Basketjul. 13 2023, 11:15
Et sjovt billede af komiker Kevin Hart og basketballspiller Cameron Brink er gået viralt på de sociale medier.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Kevin Hart ikke er den højeste mand i verden. Derfor findes der talrige billeder af den amerikanske komiker, der står ved siden af personer, der er meget højere end ham.
Netop et sådant billede er igen blevet delt på de sociale medier, hvor det nu er gået viralt. Denne gang er der tale om et billede af ham og den kvindelige basketballspiller Cameron Brink.
I denne weekend poserede han til et billede sammen med Stanford-spilleren. Det er endt med at se anelse sjovt ud, da Cameron Brink er omtrent 1,93 meter høj. Det samme kan ikke ligefrem siges om Kevin Hart.
Billedet blev oprindeligt delt på Instagram af Cameron Brink. Herefter er det blevet delt af talrige profiler på Twitter, hvor det er endt med at gå viralt. Du kan se billedet herunder.
Den 21-årige Cameron Brink tager snart hul på sin seniorsæson på college. Hun er allerede blevet kåret som NCAA-mester, ligesom hun også har vundet en lang række individuelle priser.
Derfor har der også været spekuleret i, hvem der egentlig spurgte om et billede. At billedet er blevet delt af Cameron Brink, kan dog være en indikation af, at det var hende.
Heldigvis tager Kevin Hart det ikke ilde op, at der bliver lavet sjov med hans højde. Det har han også selv gjort ved flere lejligheder.
Det har han blandt andet gjort i flere af sine shows, som er nogle af de bedst sælgende i USA. Derfor vil det sandsynligvis heller ikke være et problem for ham, at der laves sjov med ham her.
Desuden er han før i tiden gået med til at tage et endnu sjovere billede med Joel Embiid, der måler intet mindre end 2,13 meter i højden.
Mest læste