brand arena

Voldsom video: Hjemmebane nedbrændte fuldstændig juledag

Basketdec. 27 2023, 11:27
Julen var ikke en sjov tid for det franske basketballhold BCM Gravelines-Dunkerque. De måtte nemlig se til, mens deres hjemmebane brændte ned til grunden.
Det er ikke sjovt at se til, mens ens hjemmebane brænder ned til grunden. Det er tilfældet, uanset om man spiller basketball, fodbold eller tennis.
Men netop dette var, hvad det franske basketballhold BCM Gravelines-Dunkerque blev udsat for på juledag. Her endte det nemlig med, at en brand gjorde det af med deres hjemmebane.
Det vides endnu ikke, hvad der startede branden i arenaen Sportica Sports Complex. Hvad der derimod står klart er, at den er brændt ned til grunden. Det skete på under et døgn, da flammerne fortærede mere og mere af den store arena.
Ifølge Ekstra Bladet var det lokale brandvæsen hurtigt fremme på stedet, hvor de kæmpede en brav kamp mod flammerne. Men efter et døgns kamp, var der ikke mere at gøre, da den store arena var blevet reduceret til aske.

Le jour d’après 💔 Voici à quoi ressemble Sportica 24h après l’incendie… Des clichés qui font froid dans le dos quand on repense à tous les moments exceptionnels vécus dans cette salle 🏠 Merci encore pour les milliers de messages de soutien que nous recevons 🧡⤵️ #TousBCM

Image
3.9K
Reply
Det har medført, at den franske klub har fået sympatitilkendegivelser fra flere andre klubber. BCM Gravelines-Dunkerque spiller i LNB Pro A, som er den bedste række i Frankrig. Desuden har den franske sportsminister, Amélie Oudéa-Castéra, også reageret:
"Fat mod, BCM Basket. Heldigvis kostede ødelæggelserne ikke liv. Tak til brandmændene for deres hurtige og effektive indgriben. Solidaritet er nøgleordet for klubben, dens 80 ansatte, dens frivillige, dens hold og for hele byen Gravelines," skriver hun på det sociale medie X.

Courage à vous @BCMBasket 💔Heureusement, les dégâts n’ont pas fait de victime. Merci aux pompiers pour leur intervention rapide et efficace. Solidarité dans cette épreuve avec le club, ses 80 salariés, ses bénévoles, ses équipes et la ville de @_Gravelines qui est si investie à…

BCM Basketball
BCM Basketball
@BCMBasket

Merci à tous pour vos messages de soutien. Les pompiers sont en train de faire le maximum pour venir à bout de cet incendie horrible qui est en train de détruire notre Sportica… Merci à ces héros, nous leurs envoyons toute notre force 🧡

Image
215
Reply
Torsdag skulle de have spillet mod topholdet Paris Basketball, men det kommer ikke til at ske. Kampen er nemlig blevet foreløbig udsat. Derfor vides det heller ikke på nuværende tidspunkt, hvornår den bliver spillet.
Mest læste