Caroline Wozniacki og manden tabte: ‘Ægteskabet er stadig fint’

Foto: Recep Sakar/Anadolu Agency via Getty Images

Det kan godt være, at Caroline Wozniacki har indstillet sin karriere, men det ændrer ikke på hendes kendisstatus.

Selvom Caroline Wozniacki for længst har indstillet sin karriere som tennisspiller, betyder det ikke, at hun er færdig med den sportslige verden. Det er blot ikke ketsjeren, hun svinger med for tiden.

Derimod deltog hun i weekenden i det store golfarrangement, 8AM Golf Invitational, som hun var blevet inviteret til med sin mand, David Lee.

Det er et større arrangement, der blev afholdt i Las Vegas, og blandt arrangørerne finder man blandt andet skuespiller og sanger Justin Timberlake.

Det er Wozniacki selv, der har afsløret, at hun og manden deltog i turneringen. Det har hun gjort i et opslag på Instagram.

Selvom det ikke gik helt, som et skulle på golfbanen, hvor hun altså spillede med sin bedre halvdel, forsikrer hun om, at det resulterede i en ‘krise’ i ægteskabet.

“Spillede sammen med David ved en golfturnering (ægteskabet er stadig fint…). Vi tabte dog på banen, men vandt på kasinoet og fik nye venskaber,” lyder det fra den tidligere tennisspiller.

I opslaget har hun delt en række billeder fra weekenden, hvor hun var i selskab med flere kendisser, herunder Justin Timberlake, men også den kendte OL-svømmer Michael Phelps.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki)

Selvom hun valgte at indstille sin karriere som tennisspiller i 2020, og efterfølgende er blevet mor til to, er Wozniacki ikke helt færdig med sport. Meget kunne derfor tyde på, at hun stadig er drevet af at konkurrere.

Sammen med manden, den tidligere NBA-spiller David Lee, har hun datteren Olivia og sønnen James.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024