littler meme

95-årig bedstefar går viralt takket være Luke Littler

Dartjan. 06, 13:02
En 95-årig bedstefar fra Ipswich er gået viralt, efter at være blevet ansigtet på en viral 'meme'.
Onsdag var en helt normal dag for Lisa O'Brien fra Bramford. Men i takt med, at dagen skred frem, fik hun flere og flere notifikationer på sin telefon. Og tilsyneladende havde det relation til den 16-årige dartspiller Luke Littler.
"Det var en surrealistisk aften," sagde Lisa til Ipswich Star.
Årsagen var, at rigtig mange var begyndt at dele et bestemt billede, som skulle forestille at være en nyhed med teksten: "Luke Littlers far (38) har netop annonceret, hvor stolt han er af sin søn."
littler meme
På billedet ser man Lisas far, der dengang var 89 år gammel. Littler har fået stor opmærksomhed på det seneste, da han i en alder af 16 år spillede sig i VM-finalen i dart.
Hans alder har fået en del opmærksomhed. Ikke blot fordi han er en meget ung dartspiller, men også fordi han ser ældre ud, end han egentlig er.
Terry O'Brien fik for fem år siden taget et billede i forbindelse med sin karriere i dart, der havde strakt sig over 70 år. Lisa mener, at ophavsmanden til den virale 'meme' må have søgt efter 'gamle dartspillere' på Google.
Hun siger, at det har ført til, at hendes far er gået viralt på flere sociale medier. Dette er dog kun til glæde for hendes far, som har en fantastisk sans for humor.
"Det er usædvanligt for en 95-årig at gå viralt - men det er så passende for ham," siger hun.
Littler endte med at spille sig helt frem til finalen i VM for dart. Selvom han fik en god start på denne kamp, endte Luke Humphries med at vinde kampen.
Mest læste