David Raya taler ud om forholdet til Aaron Ramsdale i Arsenal

Foto: Clive Rose/Getty Images

David Raya har for første gang udtalt sig om forholdet til Aaron Ramsdale, som han har erstattet som Arsenals førstemålmand.

Raya er blevet hentet til Arsenal på et lejeophold fra Brentford, men London-klubben har muligheden for at gøre opholdet permanent. Dette kræver dog, at de er villige til at betale 27 millioner pund for ham.

Ramsdale var det foretrukne valg for Mikel Arteta i de første fire Premier League-kampe. Efter en kamp mod Everton, blev han dog droppet til fordel for Raya.

Den engelske landsholdsspillers eneste optræden siden Rayas ankomst, var mod Brentford i Carabao Cuppen. Raya var også i målet i Champions League-kampene mod PSV Eindhoven og RC Lens.

Selvom de to målmænd kæmper om at indtage rollen som førstemålmand, insisterer spanieren på, at der ikke er noget fjendskab mellem dem.

“Forholdet? Det er meget godt. I sidste ende er vi kammerater, hvilket er det vigtige. Vi har et meget sundt forhold. Der er ingen problemer,” sagde Raya ifølge Metro.

“Vi presser hinanden hver dag til træning. Når han er en lille smule nede, presser jeg ham, og når jeg er en lille smule nede, gør han det samme.”

“Vi træner tre målmænd sammen – højst fire – i flere timer om ugen. Man har brug for den slags forhold, for ellers kommer træningen ikke til at gå godt.”

“Arteta giver mig selvtilliden til at være der. Han vil have to topspillere på hver position, og det var op til mig at finde spilletid og kæmpe for at få minutterne.”

Selvom han kun har stået i målet i seks kampe for Arsenal, er David Raya allerede meget ivrig efter at kunne kalde Emirates til sit permanente hjem.

“Ja, jeg ville have gjort det i går, hvis jeg kunne,” sagde han, da han blev spurgt om muligheden for at gøre sit ophold permanent.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024