Drama mellem to tennisstjerner: Nu blander Holger Rune sig i debatten

Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Holger Rune har givet sin mening til kende om dramaet mellem Daniil Medvedev og Alexander Zverev, da de tørnede sammen i Monte-Carlo Masters.

19-årige Holger Rune mener ikke, at dramaet mellem Daniil Medvedev og Alexander Zverev er en dårlig ting for tennissporten.

Dramaet startede ved nettet efter kampen, hvor tyske Zverev gav et koldt og nærmest ligegyldigt håndtryk til russiske Medvedev.

Det fortsætter dog i pressen efter kampen, hvor Zverev kaldte sin modstander for ‘en af de mest uretfærdige spillere i verden’, ligesom han mente, at den russiske stjerne brugte feje tricks.

Dagen efter vandt Rune over Medvedev, hvilket fik ham til at imitere Zverevs håndtryk ved nettet, for at sende en stikpille i retning af tyskeren.

Medvedev har også fortalt, at flere spillere har henvendt sig til ham og på sarkastisk vis har fortalt ham, at han er ‘så uretfærdig’.

Og nu har Rune svaret på, hvad han mener om dramaet mellem de to spillere, og han mener ikke, at det er en dårlig ting.

“Det er faktisk et rigtig god spørgsmål. Du kan ikke have 100 spillere i top-100, der alle er bedste venner med hinanden,” sagde han til Tennis Majors.

“Der vil altid være øjeblikke og ting, der sker, som f.eks. mellem Zverev og Medvedev. For os spillere ville det være lettere at klare det selv, så det ikke kom ud. Men for fansene, offentligheden og for at få nye fans, er det fedt at have personligheder, og at der sker ting.”

“Der skal ske lidt mere, end bare at slå bolden tilbage. Fans beundrer sporten, men også spillernes personlighed. Hvis man kan vise det til et vist punkt, så er det en positiv ting for sporten.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024