shutterstock 2297269717

Christian Horner kræver ændringer: 'Alle forlader Las Vegas en smule fuc...'

Formel 1nov. 21 2023, 11:35
Red Bull-boss Christian Horner er kommet med en opfordring til Formel 1, da han mener, at planlægningen skal laves om.
Christian Horner mener, at der er brug for at lave om på tidsplanen for Las Vegas Grand Prix. Det skyldes, at både ingeniører og mekanikere bliver hårdt ramt af de opslidende tidspunkter.
Las Vegas Grand Prix har fået en del kritik på det seneste. Blandt andet har der været kritik af tidsplanen, da kvalifikationen først startede kl. 00.00.
Selve løbet fandt også sted sent om aftenen, hvilket handlede om, at det passede bedre til det europæiske publikum. Blandt andet blev løbet kørt kl. 07.00 dansk tid søndag morgen.
Hvad der kan gøre det endnu hårdere for holdene er, at det næste løb finder sted i Abu Dhabi. Det er problematisk, da de er 12 timer foran Las Vegas. Dette har fået Horner til at foreslå, at der skal laves om i tidsplanen.
"Det har været en god begivenhed. Som med alt andet, vil der være lidt af en debrief for at gennemgå, hvad der var godt, og hvad der trænger til en smule polering," sagde Horner ifølge Crash.net.
"Når man ser på den interesse, der har været for dette løb, har det været fænomenalt. Da det var den første begivenhed, vil der selvfølgelig være mange lektioner at lære."
"En af de ting, vi ser på, er tidsplanen. Den har været brutal for holdet og alle mænd og kvinder bag kulisserne. Jeg tror, at alle forlader Vegas en smule fuck***."
"Vi er nødt til at se på, hvordan vi kan forbedre det i fremtiden. Vi kører så sent om aftenen, så måske kan vi køre lidt tidligere på aftenen. Du kommer aldrig til at hele tv-publikummet glade. Dette er et amerikansk løb, så hvis du kører klokken otte om aftenen eller sådan noget, ville det være en smule mere behageligt for alle."
Mest læste