christian horner jos verstappen

Christian Horner svarer igen på beskyldninger fra Jos Verstappen

Formel 1jun. 28, 15:47
Christian Horner har reageret på Jos Verstappens påstand om, at han greb ind for at forhindre ham i at deltage i Red Bull Legends Parade ved det østrigske Grand Prix.
50-årige Horner skulle have forhindret Jos Verstappen i at deltage i begivenheden, hvor han oprindeligt skulle have kørt i en RB8 fra 2012.
Da Horner blev spurgt om de påstande, der var rettet mod ham, afviste han hurtigt, at han havde brugt en "veto" for at forhindre Jos i at deltage.
Hele episoden blev udløst af en udtalelse fra den ældre Verstappen til Formule1.nl, hvor han udtalte:
"Hvor barnlig kan man være. Der skulle filmes, blandt andet med en drone, men Horner ville ikke have, at jeg blev filmet.
"Jeg er helt færdig med Horner. Det er som en børnehave her. Jeg ville til sidst have fået lov til at køre, men jeg trak mig. Jeg finder dette så barnligt af Horner, men jeg tror, det siger noget om ham."
Som svar sagde Horner: "Jeg er blevet opmærksom på det. Legends parade er noget, der er organiseret af banen. Der var ingen veto fra min side eller noget i den retning"
På trods af den unødvendige støj omkring Red Bull, var Horner ivrig efter at fremhæve styrken i hans forhold til sønnen Max Verstappen, mens han insisterede på, at han ikke har haft problemer med fædre til hans kører tidligere.
"Forholdet til Max har altid været meget godt, meget stærkt," sagde Horner.
"Han er en nøgleperson i vores team og han er vores kører - det er vigtigt at have et stærkt forhold til ham.
"Jeg har aldrig haft problemer med nogen af vores køreres fædre før og hvad end Jos' problemer er, har jeg ikke flere kommentarer"
Denne hændelse har skabt overskrifter i Formel 1-verdenen og tilføjet et lag af drama til den allerede intense konkurrence.
Det er tydeligt, at der er spændinger mellem Horner og Jos Verstappen, men Horner har forsøgt at holde fokus på det professionelle forhold til Max Verstappen.
Mest læste