gettyimages 1493521542

Günther Steiner fortryder en bestemt fornærmelse af Mick

Formel 1jun. 01 2023, 10:52
Günther Steiner har afsløret, at han fortryder én fornærmelse, der blev sendt i retning af Mick Schumacher.
Den østrigske teamchef insisterer på, at han ikke fortryder, at han har afløst Mick Schumacher med Nico Hülkenberg. Han er nemlig både ældre og en mere erfaren kører.
"Efter det første løb, var det klart, at det var den rette beslutning for holdet," sagde han til Sport Bild.
"Han har en masse erfaring og stabilitet med sig. Alle var begejstrede for det. Ingen var negative. Han kom straks overens med sine ingeniører og mekanikere. Han arbejder hårdt, men er også afslappet."
For at holde liv i sin Formel 1-karriere, har Schumacher accepteret en rolle som reservekører for Mercedes. Han kommer bag rattet for første gang i år, når han skal teste dæk i Spaniens Grand Prix.
Selvom Steiner ikke fortryder at have afløst Schumacher, er der én fornærmelse, som han fortryder.
"Man kan ikke piske liv i en død hest," sagde han i marts.
Det faktum, at Schumacher-familien har en hesteranch i Texas, og i betragtning af Michael Schumachers alvorlige helbredssituation, fortryder Steiner sin udmelding.
"Det er et ordsprog i Amerika," sagde han til det tyske medie.
"Men jeg ville ikke sige, at Mick var død eller noget. Det var måske en klodset udtalelse, fordi den tyske oversættelse var alt for hård og direkte."
"Jeg burde have formuleret det anderledes. Jeg tænkte ikke over det på det tidspunkt. For mig var det bare et udsagn, man kommer med, når man taler engelsk."
Han afslørede også, at Mick ikke selv har bragt det op. Derfor er det heller ikke noget, han har mistet søvn over, selvom det har ført til kritik.
Mest læste