Sergio Perez med bizart krav til Red Bull

Formel 1okt. 13 2023, 11:13
Sergio Perez er kommet med et bizart krav til Red Bull, som de færreste andre kørere ville stille til deres hold.
Mexicanske Sergio Perez fik en god start på denne sæson, da han kørte sig til to sejre i de første fire løb. Derudover vandt han også sprintløbet i Aserbajdsjan.
Derfor så det ud til, at der i denne sæson skulle være en tæt kamp om mesterskabet mellem ham og holdkammeraten Max Verstappen.
Men sådan er det ikke gået. Derimod har Verstappen allerede sikret sig titlen, mens Perez' formkurve har været nedadgående.
Blandt andet har han haft det rigtig svært i kvalifikationen. Dette kom til udtryk i løbene fra Monaco til Ungarn, hvor han ikke kvalificerede sig til Q3 én gang.
Også i de seneste tre løb har Perez haft meget svært ved at skabe resultater. Derfor er det kun blevet til et enkelt point i Singapore, Japan og Qatar.
Det har ført til stor spekulation om, hvorvidt han stadig er at finde hos Red Bull i næste sæson. Men nu har han fremsat et nærmest besynderligt krav til holdet.
"At have en mere konsistent base gennem hele sæsonen, og at have en bil, der ikke ændrer sig så meget i løbet af året," sagde han, da Sky Sports spurgte, hvad han havde brug for fra Red Bull i næste sæson.
"Det bidrager også til at blive mere konsistent. Jeg tror, det vil være nøglen, fordi det var, hvad der skete i de første par løb."
"Da vi begyndte at udvikle bilen, følte jeg, at bilen drev væk fra mig. Jeg var nødt til at blive ved med at finde balancen, og indgå kompromiser hist og her. Vi holder de yderligere detaljer internt i holdet.
"Det er noget, vi alle er klar over. Forhåbentlig kan det blive en anden historie næste år."
Mest læste