gettyimages 1254094244

Dækket af mudder: Golfstjerne fik klistret start på PGA Championship

Golfmaj 19 2023, 10:18
Golfspilleren Tom Kim fik ikke den start på PGA Championship, som han havde håbet på at få.
Den 20-årige Tom Kim formåede at blive rigtig beskidt på 6. hul på Oak Hill Country Club, hvor han var to over par, efter at have startet på de bagerste ni huller.
Den sydkoreanske spiller gik på jagt efter sin bold, efter at have slået den ud i et mudret område. Det viste sig, at han måske burde have undladt at gøre dette.
Selve slaget blev ikke vist på tv-billederne, men til gengæld blev der vist billeder, da han dukkede efter slaget. Her var han dækket af mudder på det meste af benene. Faktisk kom han kravlede ud fra det område, hvor han havde ledt af sin bold.
Kim forsøgte at vaske sin bukser med vand fra en lille bæk, hvorefter han fandt en ny golfbold frem. Han skiftede efterfølgende sin poloshirt til en sweater.
Heldigvis tog både Kim og hans caddie situationen med et smil på læben.
"Jeg fik at vide, at min bold krydsede vandet. Den var bare i mudderet derovre. Hvis jeg var i stand til at finde den, og den lå godt nok, ville jeg kunne have chippet den," sagde Kim ifølge CBS Sports.
"Så snart jeg trådte derud, var det lidt vovet. Jeg tænkte: 'Det er et stort mesterskab. Jeg kæmper for hvert eneste slag, jeg har'. Og så blev det helt mørkt. Da min fod sank ned, tænkte jeg: 'Du kan ikke vende om nu'."
"Den sank helt ned. Det ramte min trøje og det hele. Der var et tidspunkt, hvor jeg bare sank ned. Jeg stod i et minut og kunne ikke komme ud. Jeg måtte kravle. Jeg skulle bruge alle dele af min krop for at komme ud.
"Jeg har haft bedre dage."
Trods al besværet lykkedes det Kim at få en bogey. Desuden formåede han også i det mindste at rense sig selv lidt, inden han fortsatte sin runde.
"Det kunne ikke blive værre. Jeg var våd nok, så jeg tænkte, at jeg lige så godt bare kunne gå i vandet og vaske mig af," sagde han.
Mest læste