gettyimages 1442966762

Golfstjerne får privatfly og 10 ansatte som del af LIV Golf-aftale

Golfdec. 13 2023, 13:24
Jon Rahm er den seneste golfstjerne, der har valgt at forlade PGA Tour til fordel for LIV Golf. Det har dog ikke været billigt for den saudiarabiske golftour.
Ikke nok med, at Jon Rahm er blevet betalt fyrsteligt for sit skifte til LIV Golf, så er der også andre frynsegoder med. Konkret skulle der være tale om en aftale, der har en værdi på 450 millioner pund, svarende til omkring 3,8 milliarder kroner.
Selvom LIV Golf har hentet både Phil Mickelson og Dustin Johnson, så er der ikke nogen tvivl om, at Rahm er den største signing for dem.
I dagene efter hans aftale er blevet afsløret, er der blevet lækket en række opsigtsvækkende detaljer. Ifølge The Sun har han nemlig ikke blot fået en stor betaling for at rykke over til LIV Golf. Der er også en række andre fordele forbundet med det.
"Kontrakten er på fire et halvt år, og han får også aktier i ligaen, så han kan eje og drive et af holdene," afslører en kilde.
"Han fik også fine gaver fra LIV. Det omfatter, at han kan bruge et af den saudiarabiske royale families private jetfly til ham og hans familie. Men også mange andre frynsegoder som godtgørelse til bolig, og at 8-10 mennesker kommer til at arbejde for ham. Det tæller en personlig assistent, personlige kokke osv."
I forhold til hans betaling, så kan han se frem til en stor del af beløbet med det samme. The Mirror skriver, at han får halvdelen af sin betaling forud for sin debutsæson.
Derfor får han en engangsbetaling, der svarer til omkring 1,9 milliarder kroner. Resten af beløbet kommer han til at få udbetalt over resten af kontraktperioden. Desuden får han også mulighed for at vinde penge ved forskellige LIV-turneringer.
Mest læste