gettyimages 1803481884

Nicolai Højgaard vinder i Dubai og kan rejse hjem 21 millioner rigere

Golfnov. 20 2023, 15:38
Den danske golfspiller Nicolai Højgaard har sat et stort beløb ind på kontoen, efter at have vundet DP World Tour-sæsonfinalen i Dubai.
Det er ikke nogen hemmelighed, at der kan være rigtig mange penge at tjene i golf. Det kræver dog, at du formår at vinde de store turnering, hvis det for alvor skal sende penge ind på kontoen.
Dette kan den 22-årige danske Nicolai Højgaard skrive under på. Han vandt denne weekend DP World Tour-sæsonfinalen i Dubai. For at sikre sig den samlede sejr, måtte han klare sig bedre end stjerner som Jon Rahm, Rory McIlroy og Viktor Hovland.
Han kan dog ikke blot glæde sig over at have slået nogle af sportens største stjerner. Han kan ligeledes glæde sig over, at han er blevet knap 21 millioner kroner rigere efter sejren.
Danskeren spillede fænomenalt i Dubai, hvor han på sidste runde lavet fem birdies på de sidste seks huller. Dette var nok til at sikre ham sejren, hvilket ifølge golfeksperten Henrik Knudsen er 'oppe blandt de allerstørste' danske præstationer.
Efter den store bedrift er det nu tid til at fejre det, og her kan Nicolai Højgaard glæde sig over sin familie selskab. Henrik Knudsen føler sig også overbevist om, at der nok bliver holdt en fest på et tidspunkt.
"Jeg er helt sikker på, at de holder fest. Hvis jeg var 22 år og havde vundet 20-30 millioner, så havde jeg også holdt en lille fest, siger Henrik Knudsen til Ekstra Bladet.
Nicolai Højgaard sluttede samlet 21 slag under banens par i den store turnering. Han fik konkurrence til det sidste, og hans indsats på de sidste huller var derfor afgørende. Han vandt med to slag ned til Matt Wallace, Tommy Fleetwood og Viktor Hovland.
Mest læste