justien doeden

Professionel golfspiller indrømmer snyd med scorecard ved PGA turnering

Golfjul. 25 2023, 12:08
Den professionelle golfspiller Justin Doeden har indrømmet at have snydt under sidste uges PGA Tour's Commissionaires Ottawa Open.
Golfjournalist Ryan French fra MondayQ var den første til at rapportere historien om den skandaløse handling.
Senere er det blevet bekræftet af Justin Doeden selv. Det har han gjort med et opslag på Twitter.
"Jeg er her for at indrømme den største fejl, jeg har begået i mit liv til dato," skriver Doeden.
"Jeg snød i golf. Det er ikke den, jeg er. Jeg svigtede mine sponsorer. Jeg svigtede mine konkurrenter. Jeg svigtede min familie. Jeg svigtede mig selv. Jeg beder om din tilgivelse. Johannes 1:9."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ryan French afslørede, at Doeden brugte syv slag på 18. hul under fredagens runde. I stedet for at notere det korrekte antal slag, skrev han fem slag på sit scorekort.
Det var ikke tilfældet, at han gjorde dette. Ved at skrive et lavere antal slag på sit scorekort, kunne han klare cuttet, skriver Daily Mail.
Hans forsøg på at snyde lykkedes ikke, da en anden golfspiller ifølge French opdagede handlingen. Derfor kontakte han turneringsledelsen, der naturligvis tog affære.
Da der blev set nærmere på hans scorekort, besluttede Doeden at trække sig fra turneringen. Først efterfølgende gik han til bekendelse på det sociale medie.
Den 28-årige golfspiller blev professionel i 2018, efter at have spillet to sæsoner på University of Minnesota. Her imponerede han stort, og leverede nogle af de bedste tal i skolens historie.
Mest læste