gettyimages 1258440744

Rory McIlroy afslører Tiger Woods' beskeder midt i Ryder Cup-strid

Golfnov. 14 2023, 16:19
Rory McIlroy har afsløret, at Tiger Woods tog kontakt til ham i forbindelse med den meget omtalte Ryder Cup-strid.
Ifølge Irish Independent har Tiger Woods flere gange taget kontakt til Rory McIlroy i forbindelse med lørdagens Ryder Cup-strid.
McIlroy, der var med til at føre Europa til sejr ved Ryder Cup i år, blev rasende lørdag aften under Ryder Cup. Her fangede kameraerne hans vrede på parkeringspladsen efter hans runde.
Hans frustrationer stammede fra Joe LaCavas fejringer. Han var caddie for Patrick Cantlay, som lavede et flot birdieputt på 18. hull, hvilket gav Team USA en vigtig sejr.
Flere gange gestikulerede han mod det europæiske publikum, ligesom han viftede med sin kasket. Angiveligt var det et forsøg på at give tilbage til de europæiske fans.
Men flere spillere fra Team Europe var af den opfattelse, at LaCava gik over stregen. Han fejrede endda det flotte putt meget tæt på McIlrorys puttelinje. Det var til stor gene, da han stadig kunne nå at halvere kampen.
McIlroy missede efterfølgende sit putt, hvilket kun tilføjede brændstof til hans store vrede.
"Jeg gik tilbage til mit værelse, og der var en besked fra Joe LaCava: 'Hej Rory. Ville elske at mødes i morgen for at rense luften.' Men jeg var træt og vendte ikke tilbage til ham," sagde McIlroy.
"Der var også tre beskeder og to ubesvarede opkald fra Tiger, for de er åbenbart stadig tætte. Jeg sendte ham en hurtig besked: 'Det bliver fint. Lang dag. Vil bare i seng."
Hvorvidt der efterfølgende har været mere dialog mellem Woods og McIlroy om denne episode, melder historien ikke noget om.
Mest læste