gettyimages 1258414647

Rory McIlroy imponerer med birdie på 21 meter

Golfnov. 19 2023, 10:54
Golfstjernen Rory McIlroy har imponeret med et blot birdieputt på intet mindre end 21 meter.
Lørdag gik Rory McIlroy sin bedste runde i denne uge, da han gik syv under par. Det skete på tredje runde af World Tour Championship i Dubai.
Her blev det til intet mindre end fem birdies for den nordirske stjerne. Ikke nok med det, så lavede han også en eagle. I sidste ende var det dog hans putt over 21 meter, der endte med at stjæle opmærksomheden.
På 12. hul, som er et par 5-hul, slog McIlroy et fantastisk teeslag ud på fairwayen. Herfra kunne han sende den resten af vejen til greenen. Der var dog stadig mere end 21 meter hen til hullet.
Selvom det var et meget udfordrende putt, formåede McIlroy at sende bolden i hul. Dermed kunne han glæde sig over at have lavet sin tredje birdie på lørdagens runde.
De første to dage gik det til gengæld ikke helt så godt. Derimod kæmpede han for at finde en rytme. Han lagde ud med to runder i hhv. 71 og 72 slag, hvorfor han ikke var blandt de øverste i tabellen.
Efter tredje runde har han dog fundet rytmen, men det ændrer ikke på, at han er langt fra toppen. Derimod er han stadig otte slag efter spilleren, der er helt i front.
Tredje runde var også en rigtig god runde for Matt Wallace, der især imponerede på de sidste ni huller. Her lavede han nemlig ni birdies i træk, hvilket hjalp ham med at gå banen i 60 slag. Med andre ord, så gik han hele 12 slag under par.
Hvis McIlroy formår at vinde turneringen i Dubai, kan det sikre ham en indtjening på hele 13 millioner dollars i denne uge.
Mest læste