emily kristine pedersen

Skidt sidste runde koster Emily Pedersen dyrt

Golfnov. 13 2023, 11:27
Emily Pedersen havde brugt sig i en god position forud for sidste runde, men faldt sammen.
Den danske golfspiller Emily Pedersen havde bragt sig i en god position til sidste runde i LPGA-turneringen The Annika i Florida. Desværre faldt hun helt sammen, og måtte derfor nøjes med en delt 5.-plads.
Det er ikke en dårlig placering, men alligevel var den danske golfspiller skuffet. Det skyldtes, at hun forud for sidste runde førte turneringen med tre slag.
På sidste runde fik hun aldrig spillet til at fungere, hvorfor hun hurtigt formøblede sin føring. Generelt har hun været skarpt til at lave birdies i turneringen, men dette stoppede brat op på fjerde runde.
Faktisk blev det ikke til en eneste birdie søndag. Derimod lavede hun to bogeys og en dobbeltbogey, hvorfor hun endte med at gå fire slag over par.
Selvom det bestemt ikke var en god runde, der blev gået af den danske golfspiller, lå hun til en delt 2.-plads indtil sidste hul. Hun rundede dog sin runde af med en dobbeltbogey, som sendte hende ned på en delt 5.-plads.
Det betyder dog ikke, at hun måtte gå tomhændet hjem fra turneringen. Derimod var det nok til at sikre hende en gevinst på 124.827 dollar, hvilket svarer til omtrent 871.000 kroner.
Desværre betyder det også, at hun ikke har tilsluttet sig Nanna Koerstz Madsen, som fortsat er den eneste danske vinder af en LPGA Tour-turnering.
Denne bedrift opnåede hun tilbage i marts sidste år. Her var hun den bedste spiller ved Honda LPGA Thailand. Det sikrede hende ikke blot en flot titel, men også et beløb svarende til 1,6 millioner kroner.
Mest læste