golf streaker

Streaker stjæler showet ved 16. hul

Golffeb. 11 2023, 11:27
Tilskuerne ved 16. hul ved Waste Management Phoenix Open fik sig én på opleveren, da en streaker pludselig indtog greenen.
Sidste år var det Sam Ryder, der stod for det mest bemærkelsesværdige øjeblik på det 16. hul ved Waste Management Phoenix Open på TPC Scottsdale med en hole-in-one.
I år var det noget helt andet, der endte med at få publikum op at stå.
I løbet af turneringen besluttede en mand iført intet andet, end et par underbukser at løbe ind på greenen, hvor han begyndte at bruge flaget som en polestang.
Det skriver Fox News.
Han formåede også at undvige en vagt, der forsøgte at stoppe ham, inden han løb over på et andet hul, hvor han tog en tur i vandet.
Det er dog ikke alt. På hans ryg havde han skrevet '19. hul' efterfulgt af en pil, der pegede ned mod hans bagdel. Det samme havde en anden streaker gjort, da han indtog på banen på St. Andrews under The Open Championship i 1995.
Det 16. hul er berygtet for at være det mest højlydte i golfverdenen. Det er nemlig det eneste hul, der er omgivet fuldstændig af tribuner, hvilket gør det til et 'stadion-hul'.
I de senere år er det endda blevet til en form for fest at være en del af publikum ved det 16. hul. Ydermere er der ofte flere, der camperer foran banen med alkohol i stride strømme, for at få festen i gang.
Meget kunne tyde på, at denne streaker også har været en del af gruppe, der har indtaget alkohol forud for den bemærkelsesværdige episode.
Mest læste