gettyimages 1745167766

Thomas Bjørn om nedtur: 'Gjorde ondt helt ind i hjertet'

Golfnov. 25 2023, 14:33
Thomas Bjørn har udtalt sig om nedturen, som ifølge ham selv 'gjorde ondt helt ind i hjertet'.
Både Nicolai og Rasmus Højgaard var med til DP World Tour Championship i Dubai. Der var dog stor forskel på, hvor godt de to tvillinger klarede sig.
Nicolai Højgaard endte med at vinde hele turneringen, hvilket er den største bedrift i hele hans karriere. For hans tvilling forholdt det sig helt anderledes. Han har ikke sikret sig en plads ved PGA Tour i 2024.
Efter runden befandt de to tvillinger sig i et rum med Thomas Bjørn, mens de ventede på resultaterne fra de øvrige spillere. Det stod hurtigt klart, at det ville ende mere lykkeligt for den ene tvilling.
Nu har Thomas Bjørn beskrevet, hvordan det var at befinde sig i lokalet med de to danske golftvillinger. I denne forbindelse har han ikke lagt skjul på, at det gjorde stort indtryk på ham.
Han fortæller, at man kan se på billederne, at Rasmus fik den største krammer. Det skyldes naturligvis, at det var en hård dag for ham, da han ikke fik en plads på PGA Tour næste år.
"Det gjorde ondt helt ind i hjertet på mig at se Rasmus i den situation. Han har været gennem en svær sæson med mange skader, men har arbejdet klogt og fornuftigt med tingene, og så var han så tæt på at opnå sit store mål – at få et af kortene til USA," siger Thomas Bjørn til Ekstra Bladet.
"Han tabte det nærmest på sidste hul. Rasmus havde størst indvirkning på mig den dag, og det er vildt nok, at det er sådan, når Nicolai lige havde vundet. Men det er sådan, verden er."
Mest læste