gettyimages 1483427029

Tidligere vindere trækker sig fra PGA Championship

Golfmaj 14 2023, 10:45
Når PGA Championship løber af stablen, bliver det uden to tidligere vindere, da de har trukket sig.
PGA Championship nærmer sig. Inden længe skal verdens bedste golfspillere derfor spille på Oak Hill, hvor de skal kæmpe om det prestigefyldte Wanamaker Trophy.
Hele feltet er blevet bekræftet, og det har ført til en del sladder. Blandt andet er Paul Casey med, da han har fået en særlig invitation, fordi han sidste år måtte sidde over med en skade.
I 2021 sluttede han T4 i turneringen, hvorfor han kvalificerede sig til turneringen på Southern Hills, men kunne ikke spille på grund af problemer med ryggen.
Oprindeligt var der 18 spillere LIV Golf med på listen, hvoraf en af dem var tidligere PGA Championship-vinder Martin Kaymer. Han har dog kæmpet med skader i hele 2023, og vil derfor ikke være til stede på Oak Hill.
Selvom Kaymer har spillet med i de seneste tre turneringer i LIV Golf-regi, afslørede han for nylig, at han kæmper med sit mindset.
"Jeg spiller godt. Det er bare et spørgsmål om, hvorvidt jeg kunne tænke mig at tage afsted med tankegangen om, hvorvidt jeg faktisk kan vinde en golfturnering. Det har jeg ikke endnu. Jeg har slet ikke øvet det sidste halve år," sagde han.
PGA Championship kommer også til at undvære tidligere vinder Jason Dufner i år.
Den amerikanske spiller har vundet en enkelt Major i løbet af sin karriere, hvilket var på Oak Hill i 2013. Han har ikke afsløret, hvad årsagen er til, at han har trukket sig.
Han har dog haft svært ved at få sit spil til at fungere for tiden. Amerikaneren har derfor misset cuttet ved 11 af sine 19 turneringer på PGA Touren.
Mest læste