gettyimages 1408861600

Tiger Woods' golfbane kaldes 'pinlig' efter fantastisk slag går viralt

Golfnov. 06 2023, 14:25
Den professionelle golfspiller Thomas Detry slog et godt salg på Tiger Woods' bane i Mexico, men blev hårdt straffet.
I golf er der ikke meget, der er mere frustrerende end at blive straffet for et godt slag. Det kan den professionelle golfspiller Thomas Detry skrive under på. Han oplevede nemlig netop dette under World Wide Technology Championship.
Hans slag fandt sted på første runde på El Cardonal ved Diamante, som er en bane, der er designet af Tiger Woods. Det er første gang, at hans bane bliver brugt i forbindelse med en PGA Tour-turnering.
Detry spillede på 16. hul, som er et par 3-hul. Den 30-årige belgiske spiller slog et solidt jernslag, som fra hans vinkel så ud til at være godt.
Hans slag var en smule for kort, og da den landede på toppen af en højderyg, lignede det et birdie-putt for Detry. Men pludselig kunne belgieren se til, mens hans bold stille og roligt trillede langsomt ned i hazarden.
Derfor endte det heller ikke med en birdie, som han havde håbet på, da han først slog ud fra teestedet. Derimod forhold han huller med en bogey.
Efterfølgende er der flere fans, der har reageret på en viral video på det sociale medie X.
"Hvis dette skete på en Phil Mickelson-designet golfbane, ville medierne kalde det en dårligt designet forlegenhed," skrev en bruger på X.
"Siden det skete på en Tiger Woods-bane, er mediefortællingen det modsatte," skrev en anden.
"Vi skal være ærlige. Det er lidt af en forlegenhed. Vi spiller golf - ikke på spilleautomater," lød det fra en tredje.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Mest læste