gettyimages 1479464957

Tiger Woods og Rory McIlroys længe ventede turnering er blevet udsat

Golfnov. 21 2023, 18:03
Det var planen, at den nye satsning skulle lanceres i starten af det nye år, men sådan kommer det ikke til at gå.
Tiger Woods og Rory McIlroy har været nødt til at udsætte deres nye golfliga til starten af 2025. Det skyldes, at taget på deres store anlæg i Florida er styrtet sammen. Det skriver BBC.
Den nye golfliga har fået navnet TGL, og var oprindeligt planlagt til at starte den 9. januar næste år.
Men disse planer er blevet forsinket efter taget på deres SoFi Center i Palm Beach Gardens er kollapset. Heldigvis skete der ingen personskade, men der er sket omfattende skader på selve bygningen.
"Denne beslutning er truffet efter at have gennemgået de kortsigtede løsninger, potentielle tidsplaner for byggeriet, spilleplaner samt kalenderen for tv-kanalerne," siger TGL i en pressemeddelelse.
"På trods af denne nye tidsplan, er vi fortsat begejstrede for fremtiden for TGL og vil fortsætte med at skabe spænding mellem nu og starten af sæsonen med vores spillere, fans og hold."
Ligaen kommer til at bestå af 15 af de nuværende 20 bedste spillere i verden. De har alle skrevet under på, at de vil tage i første sæson, som nu først bliver i 2025.
Det kommer til at foregå i hold á fire spillere, og der er i alt seks hold med. Disse hold har fået navnene Los Angeles Golf Club, Atlanta Drive Golf Club, Boston Common Golf, Jupiter Links Golf Club, TGL New York og TGL San Francisco.
Woods og McIlroy skal også selv være med i den nye satsning, hvor Woods skal spille for Jupiter Links, mens McIlroy skal spille for Boston Common. Alle kampe mellem holdene vil blive afviklet i SoFi Center, hvorfra der også vil blive sendt live.
Mest læste