gettyimages 1408861600

Tiger Woods på 18. plads ved comeback: 'Kom tæt på mit bedste spil'

Golfdec. 04 2023, 14:10
Tiger Woods er efter en lang skadespause vendt tilbage til golfbanen. Det gjorde han i forbindelse med turneringen Hero World Challenge.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Tiger Woods ikke er på samme niveau som tidligere i hans karriere. Det har flere alvorlige skader desværre sat en stopper for.
I år har han også været meget påvirket af skader, og måtte blandt andet opereres i sin ankel. I sidste uge vendte han tilbage til banen efter operationen, da han deltog i Hero World Challenge.
Derfor er det også første gang, at han har spillet en professionel turnering, siden han trak sig fra Masters i april. Han kom fint fra start, da han spillede tre over par i første runde. Desuden ramte han seks ud 13 fairways ifølge PGA Tour.
På det sociale medie X har flere reageret i forbløffelse over den amerikanske stjernes præstation.
Efter at have trukket sig fra Masters i april, måtte Woods under kniven. Han blev opereret i ankel som et led i behandlingen af posttraumatisk gigt fra et tidligere brud.
Ved Hero World Challenge var han 'rusten', som han selv beskrev det, men han udviklede sig positivt gennem turneringen. Derfor var han også selv fint tilfreds.
"Jeg synes, jeg er nået langt. Fra at være en smule rusten til at spille fire dage og slå en masse rust af, hvilket er fantastisk," sagde Woods ifølge Kyle Porter fra CBS Sports.
"Det fysiske ved faktisk at spille og konkurrere igen. Jeg har ikke gjort det her i et stykke tid. Det var rart at komme derud med gutterne og have det sjovt og konkurrere. Jeg ville bare ønske, jeg havde spillet en lille smule bedre, men der er altid næste gang."
Mest læste