Holger Rune bekræfter: ‘Jeg er klar, hvis hun er’

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Holger Rune har gjort det klart, at han er åben overfor det, hvis muligheden skulle byde sig.

Det har været på tale på det seneste, og nu bekræfter Holger Rune, at han er åben overfor det. Derfor kan det ikke udelukkes, at han og Caroline Wozniacki stiller op til mixed double ved OL i Paris næste år.

I sidste uge kom det frem, at den snart 33-årige Caroline Wozniacki har besluttet at gøre comeback som professionel tennisspiller. Inden længe kommer hun derfor til at vende tilbage til banen, efter mere end tre års fravær.

Det er i denne forbindelse, at det har været på tale, at hun og Holger Rune kan blive et makkerpar i fremtiden.

Og på et pressemøde forud for Wimbledon, der løber af stablen fra mandag, har Holger Rune bekræftet sin interesse.

“Det kunne være rigtig sjovt. Jeg er klar, hvis hun er klar,” lød det, da han af B.T. blev spurgt om muligheden for det.

Caroline Wozniacki brugte et større interview med Vogue til at offentliggøre, at hun har planer om at gøre comeback. Hendes landsmand tror, at hun har mulighed for at klare sig godt.

“Jeg tror rigtig meget på hende, for det virker til, at hun er i rigtig god form. Jeg har hørt rygter om en opvisningskamp, hvor hun havde vundet relativt komfortabelt over en WTA-spiller. Så jeg tror, hendes niveau er ret højt stadigvæk. Jeg ønsker hende alt det bedste,” sagde Holger Rune.

Caroline Wozniacki har ikke været i aktion, siden hun i januar 2020 spillede Australian Open. Det blev hendes sidste turnering som professionel, hvilket hun havde meldt ud på forhånd.

Nu har det dog vist sig ikke helt at være tilfældet, da hun vender tilbage til professionel tennis i næste måned.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024