Holger Rune deler video af fans: ‘Ulækkert og respektløst’

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune har valgt at sende en stikpille i retning af de tilskuere, der overværede hans kamp mod Alejandro Davidovich Fokina i Madrid Open.

Holger Rune mener, at tilskuerne opførte sig ‘ulækkert og respektløs’ overfor ham, da han spillede mod spanske Alejandro Davidovich Fokina i tredje runde af Madrid Open.

Kampen blev spillet sent søndag aften, og endte med at strække sig langt ud på natten, inden Fokina vandt i tre sæt med cifrene, 7-6, 5-7 og 7-6.

I stort set hele kampen var de mange tilskuere meget engagerede i kampen, og det var kun ganske få personer, der viste støtte til den unge dansker.

Flere gange blev det for meget for Rune, der derfor klagede til dommeren over flere omgange.

Efter kampen har han valgt at sende en stikpille i retning af tilskuerne, ved at dele et opslag på Twitter, der stammer fra en fankonto.

“Skandaløs opførsel fra det spanske publikum, der skriger og klapper efter hver misset førsteserv fra Holger Rune. Nul klasse. Ulækkert og respektløst,” lød opslaget, som Rune også valgte at dele.

Senere har han også delt et andet opslag, hvori han forklarer, hvad der egentlig skete under kampen.

Under kampen gav dommer Bernardes et godt råd til Rune, hvor han bad ham om at holde fokus på at spille tennis, i stedet for at indgå i en form for krig med publikum.

“Jeg sagde det til i Monte-Carlo, men det var fint,” startede Bernardes.

“Der er publikum, du ikke kan kontrollere, hvis du gør sådan noget. De bliver værre, hvis du bliver ved med at gøre det. Hvis du bare spiller tennis, gør de ikke mere.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024