Lewis Hamilton tager pinlig rekord fra Max Verstappen

Lewis Hamilton har overtaget en rekord, der tidligere har tilhørt Max Verstappen, som han næppe har lyst til at være indehaver af.

Lewis Hamilton havde en svær sæson i 2022, da det var den første sæson i hele hans karriere, at han ikke vandt et eneste løb.

Mercedes havde hele sæsonen svært ved at følge med Red Bull, der dominerede gennem hele sæsonen – og derfor kunne Max Verstappen også lade sig kåre som verdensmester igen.

Situationen er ikke blevet bedre for den britiske stjerne, da han nu har overtaget en rekord fra Verstappen, da han har overgået den hollandske profils længste periode uden en sejr i Formel 1.

På trods af, at han fik en plads på podiet i Australien, har Hamilton ikke formået at krydse målstregen som nr. 1 i lang tid.

I den kommende weekend skal Formel 1-feltet køre i Baku, og forud for dette løb har Hamilton ventet intet mindre end 504 dage, siden han sidst har vundet et løb. Det skriver mediet Sky Sport.

Det er en længere periode end Verstappen, som fra sin første sejr i 2016 i Spanien måtte vente lang tid, før han igen vandt et løb, hvilket han gjorde i Malaysia året efter.

Der var også stor forskel på, hvor lang tid, der gik, inden de to stjerne vandt sit første løb i Formel 1. Verstappen måtte vente 427 dage, efter at have fået sin debut for Toro Rosso, før han vandt sit første løb.

For Hamilton var ventetiden en anelse kortere, da han efter blot 84 dage i Formel 1 kunne stille sig øverst på podiet, da han vandt løbet i Canada.