gettyimages 1246288905

Joel Embiid slår sæson-rekord med 50 point

NBAdec. 07 2023, 12:28
Joel Embiid var onsdag aften lokal tid vigtig for Philadelphia 76ers. Han var ikke kun vigtig for deres sejr, men satte også en ny sæsonrekord.
Man kan ikke benægte, at Joel Embiid onsdag aften lokal tid var den vigtigste spiller på banen for Philadelphia 76ers. Her formåede den 29-årige stjerne at bidrage med hele 50 point og 13 rebounds i deres opgør mod Washington Wizards.
Derfor spillede han en stor rolle i, at Philadelphia 76ers kunne sikre sig en sejr på 131-126 over Washington Wizards.
Det er sjette gang i hans karriere, at Joel Embiid har formået at score 50 point i en enkelt kamp. Den 13. november sidste år opnåede han det højeste antal point i en enkelt kamp, da han scorede 59 point i en kamp mod Utah.
I alt fik han 38 minutter på banen, hvor han ikke kun bidrog med 50 point. Han leverede også både syv assists og seks turnovers. Ifølge ESPN vendte han onsdag aften retur til banen, efter at have været ude med sygdom i to kampe.
"Nogle gange har dit hold brug for, at du er en playmaker. Nogle gange har de brug for, at du scorer. Jeg følte, at det var en af de aftener, hvor jeg var nødt til at være aggressiv og sætte i gang det," sagde Embiid.
"Men de lavede afleveringer. De lavede de rigtige spil hver eneste gang, og jeg har bare afsluttet dem."
Joel Embiid var dog ikke den eneste spiller, der havde en god kamp. Det samme var tilfældet for Tyrese Maxey, der scorede 26 point og lavede syv assists. Han lavede desuden sjov med Embiid efter kampen ved at sige, at han burde have lavet 60 point.
Mest læste