gettyimages 1196594255

Kobe Bryants kone får kæmpe erstatning efter helikopterstyrt

NBAmar. 01 2023, 14:58
Kobe Bryants familie har indgået et stort forlig, der har sikret dem en udbetaling på et beløb, der svarer til cirka 200 millioner kroner.
Kobe Bryants familie har indgået et forlig, der sikrer dem næsten 29 millioner dollars, efter at politibetjente delte grafiske billeder af basketballstjernens fatale helikopterstyrt.
Bryant og hans datter Gianna døde sammen med syv andre, da deres helikopter styrtede ned nær Los Angeles i 2020.
Både politibetjente og brandmænd, der blev kaldt ud til ulykkesstedet, tog og delte billeder af ligene af Bryant og hans blot 13-årige datter.
Bryants enke Vanessa modtager nu 28,5 millioner dollars fra Los Angeles County, hvilket inkluderer de 16 millioner dollars, hun blev tildelt af en jury efter en retssag over de lækkede billeder sidste år.
Det skriver Sky News.
Under retssagen vidnede hun og forklarede, at nyheden om billederne forstærkede hendes sorg efter at have mistet sin mand og datter.
Hun sagde, at hun ønskede at sørge over at have mistet sin mand og datter, men blev konfronteret med en 'rædsel', da hun hørte om de lækkede billeder en måned efter styrtet.
"Jeg følte, at jeg bare ville løbe - løbe ned ad blokken og skrige," sagde hun.
"Det var ligesom følelsen af at have et ønske om at løbe ud ad en mole og hoppe i vandet."
"Problemet er, at jeg ikke kan flygte. Jeg kan ikke undslippe min krop."
I retten kom det frem, at en betjent delte billederne af Bryants lig med en bartender, mens han befandt sig på en bar, og at brandmænd sendte dem rundt blandt hinanden.
I marts 2021 delte Bryant navnene på fire betjente, som hun beskyldte for at have distribueret 'uønskede billeder af de døde børn, forældre og trænere'.
Hun hævdede også, at billederne blev taget og delt 'uden anden grund end morbid sladder'.
Mest læste