gettyimages 1328434222

LeBron James med klar besked til Steph Curry

NBAmaj 03 2023, 7:36
LeBron James har sendt en klar besked til Stephen Curry forud for deres møde i semifinalen i Western Conference denne måned.
Når Los Angeles Lakers skal spille mod Golden State Warriors i semifinalen i Western Conference senere denne måned, kommer LeBron James og Stephen Curry til at stå ansigt til ansigt.
Derfor kommer kampen til at sparke nyt liv i en rivaliseringen mellem det to NBA-stjerner og det lyder som om, at James er klar til dette.
Forud for kampen har han sendt en besked til Curry, hvor han gør det klart, at han vil skrive sit navn ind i historiebøgerne, men også, at han har stor respekt for Curry.
"Vi er to af de største konkurrencemennesker, der nogensinde har spillet," sagde Lakers-stjernen om sig selv og Curry ifølge ESPN.
"Og vi ønsker begge at skrive vores navne i historiebøgerne så meget vi kan. Men ved at spille og gøre det på vores egen måde."
Han afslørede også, at der især er én ting, som han har stor respekt for ved Curry, hvilket er hans arbejdsmoral.
"Curry arbejder hårdt. Og når du arbejder hårdt, kommer du i 9 ud af 10 tilfælde til at se resultater. Og det har han gjort gennem hele sin karriere," sagde han.
"Jeg har intet andet end den største respekt for Steph og alt, hvad han har været i stand til at udrette - ikke kun på banen, men også uden for banen. Det er fantastisk at have sådan nogle mennesker i denne liga, der er et godt eksempel for den kommende generation."
Mest læste