gettyimages 1646503416

NBA-stjerne efterforskes for forhold til mindreårig

NBAnov. 28 2023, 10:19
En NBA-stjerne er havnet i modvind, da det rygtes, at han har indledt et forhold til en mindreårig.
NBA-spiller Josh Giddey er havnet i lidt af et stormvejr i USA. Det er nemlig kommet frem, at han angiveligt har indledt et forhold til en mindreårig.
Tidligere på ugen blev en række videoer og billeder delt på de sociale medier. Dette har nu medført, at der er blevet åbnet en efterforskning af sagen. Formålet med dette er at finde ud af, om Oklahoma City Thunder-spilleren faktisk har indledt et forhold til en mindreårig.
Ifølge The Guardian er det NBA, der har startet en efterforskning af sagen. Derfor er det endnu ikke blevet en politisag, men det kan det potentielt blive. Mediet oplyser også, at de føromtalte videoer og billeder er blevet slettet.
Giddey fyldte selv 21 år i oktober, og er blevet foreholdt kritikken. Det skete fredag, hvor han dog ikke havde meget at sige om det.
"Jeg forstår selvfølgelig spørgsmålet, men der er ingen yderligere kommentarer lige nu," lød det fra ham.
Træner for Oklahoma City Thunder, Mark Daigneault, har heller ikke ønsket at kommentere på det.
"Det er et personligt anliggende, og jeg har ingen kommentarer til det," sagde han fredag.
Den 21-årige NBA-spiller kan ikke gøre andet end at vente på en afgørelse af sagen. Indtil da er han dog ikke suspenderet eller lignende, hvorfor han fortsat kan spille basketball.
Det amerikanske medie TMZ skriver, at efterforskningen har til formål at klarlægge, om han indledte et forhold til pigen, inden hun fyldte 16 år. Det er nemlig den seksuelle lavalder i Oklahoma, hvilket også er afgørende for, hvorvidt han har gjort noget ulovligt eller ej.
Mest læste