Nick Kyrgios svarer igen på kritik fra Boris Becker

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Nick Kyrgios har igen langet ud efter Boris Becker. Det sker efter en påstand om, at han banede vejen for, at Kyrgios kunne tjene penge uden at spille tennis.

På det seneste har Becker og Kyrgios haft gang i lidt af en fejde på de sociale medier. Der hele startede med en kommentar fra sidstnævnte. Han slog fast, at mente, at spillet i den tidligere æra af tennis var for langsomt.

Efterfølgende valgte Becker at tage til genmæle på de sociale medier, og har også udtalt sig til Eurosport om det. Her slog han fast, at Kyrgios burde have respekt for den tidligere generation af spillere, da ‘dette tenniscirkus’ ikke ville eksistere uden dem.

“Vi lever i et demokrati. Enhver kan mene, hvad de vil. Man skal have respekt for fortiden og bare sige tak for, at de her gamle professionelle spillere eksisterede. For uden dem ville dette tenniscirkus ikke længere eksistere,” sagde han.

Becker sagde også, at den tidligere generation af spillere gjorde det muligt for Kyrgios at leve af tennis, selvom han næsten ikke har spillet i år.

“Alle disse spillere har gjort det muligt for Nick Kyrgios slet ikke at spille tennis i år og stadig være i stand til at leve af det,” sagde Becker også.

Kyrgios reagerede på Beckers udtalelser ved at hævde, at han var blandt de ‘få spillere’, der har bragt millioner af fans til sporten og har tjent flere penge til andre.

Han påpegede også det faktum, at den tyske stjerne ikke havde fået en plads i den populære Netflix-dokumentar ‘Break Point’.

“Hvad, bror? Jeg har været en af de få spillere, der har bragt millioner af flere fans til sporten og har tjent flere penge til alle. Netflix… Kan ikke huske at have set Boris der. Han er latterlig. Jeg har skabt min karriere uden for banen uden hjælp fra de andre,” sagde Kyrgios.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024