Novak Djokovic med tre ord til modstander efter han slår rekord

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Gael Monfils har skrevet sig ind i historiebøgerne, men næppe den måde, han havde ønsket at gøre det.

Novak Djokovic vandt natten til fredag dansk tid sin kamp over Gael Monfils ved Cincinnati Open.

Det var langt fra første gang, at de to tennisstjerne stod overfor hinanden. Faktisk var det deres 19. kamp mod hinanden på ATP Touren, hvorfor de har prøvet det mange gange før.

Desværre for Monfils endte resultatet med at være det samme, som i de 18 andre kampe. Djokovic viste sig igen at være bedst, og vandt deres kamp i to sæt med cifrene 6-3, 6-2.

Dermed har han sat en ny rekord, som han tidligere har delt med Rafael Nadal. De havde begge rekorden med 18 sejre i træk over samme spiller, men Djokovic er nu indehaver af den ene mand med sin 19. sejr over Monfils.

Selvom det næppe er en sådan rekord, man som tennisspiller stiler efter at være en del af, var Monfils ikke alt for nedslået efer kampen. Faktisk bad han ham Djokovic om at signere en trøje, hvilket han gjorde med tre følgende ord: ‘Sorry, not sorry’.

Monfils har delt et billede af den signerede trøje på de sociale medier, hvor han har skrevet.

“Det var måske ikke den kamp, jeg håbede på mod ‘The GOAT’, men det er stadig en ære og en fornøjelse at møde Novak Djokovic. Trods alt er det fortsat en positiv uge. Jeg vil hvile for at kunne være på toppen ved US Open. Tusind tak for jeres utrolige støtte,” skrev han.

De to spillere tørnede sammen for første gang for næsten 18 år siden. Det gjorde de ved US Open tilbage i 2005, hvor Monfils var tæt på at vinde. Sejren endte dog hos Djokovic, og siden da har det ikke været anderledes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024